Front page News Piracy
H. Folmer & Co.

Fredericiagade 57
DK-1310 Copenhagen K
Denmark

Tel. +45 3336 0900

folmer@folmer.dk

 

Søfolk fra Danica White kunne ikke frigives før

Pressemeddelelse

Ifølge flere medier hævder den dansk-somaliske tolk Musse Sheikh i dag, at kaprerne af Danica White tilbød at frigive besætningen allerede efter 3 døgn. Et sådant tilbud er aldrig blevet præsenteret for Rederiet H. Folmer & Co, oplyser Jørgen Folmer.

Af hensyn til fremtidige forhandlingssituationer som andre rederier måtte komme til at stå i, ønsker Rederiet H. Folmer & Co. fortsat ikke at udtale sig om forhandlingsforløbet i forbindelse med kapringen af Danica White. Rederiet følger dermed den praksis, der er blandt virksomheder, som har været ramt af en kapring eller kidnapningssag.

Rederiet H. Folmer & Co. kan dog oplyse, at rederiet ikke har modtaget et tilbud fra piraterne, som det tolken beskriver.

- Rederiet H. Folmer & Co. har ikke fået tilbudt at købe besætningen fri efter kun 3 dage. Vi har ikke hørt om Musse Sheikh før i dag, og vi kender intet til, at han på noget tidspunkt skulle have været involveret i forhandlinger om Danica White, oplyser Jørgen Folmer, direktør i Rederiet H. Folmer & Co.

- Jeg har fuld tillid til, at myndighederne, som vi har samarbejdet med i denne sag, ville have orienteret os om et tilbud, som det tolken beskriver, hvis de havde vurderet, at det var seriøst, og kom fra rette vedkommende, siger Jørgen Folmer.

Pressekontakt

Jørgen Folmer
40 57 08 40

 

blank